اهمیت تهیه غذا با حبوبات در میان خانواده ها | تغذیه سالم

 

در مصرف حبوبات دقت کنین بدیش اینه به این دانه های پرخاصیت اهمیتی داده نمی شه و در خونواده ها کمتر به غذاهایی که با حبوبات جفت و جور می شن توجه می شه این پروتئینای گیاهی واسه سلامت و رشد بچه هامون بسیار به درد بخور و پرخاصیت هستن تلاش کنین مصرف فست فود رو کاهش داده و مصرف حبوبات رو در میان اونا افزایش دهیدبرای پخت و مصرف حبوبات باید در خونواده ها الگوسازی شه.

 مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از آمار پایین مصرف حبوبات در کشور در مقایسه با گوشت قرمز خبر داد.

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به شعار روز جهانی غذا که ۲۴ مهر ماهه گفت: امسال سازمان جهانی فائو شعار روز جهانی غذا رو “آب و هوا در حال تغییره و غذا و کشاورزی هم باید عوض شه” نامگذاری کرده. در واقع هدف از نامگذاری شعار امسال نجات جون افراد و پشتیبانی از امرار معاش در مواقع اضطراری، جلوگیری از گرسنگی زیاد و سرمایه گذاری واسه آمادگی در مقابل بلایای طبیعی و کاهش اثرات اون، برگردوندن و بازسازی زندگی و امرار معیشتا بعد از جنگ و بلایای طبیعی، کاهش گرسنگی طولانی و کمبودای تغذیه ای، تقویت توانایی ملتا واسه کنترل گرسنگی از راه سیاستای واگذاری تولیدات داخلیه.

خونواده ها باید با حبوبات آشتی کنن/ بی میلی نسل جدید با پروتئینای گیاهی

: یکی از محورای شعار امسال فرهنگ سازی واسه مصرف بیشتر پروتئینای گیاهی از جمله حبوباته الان مصرف حبوبات در خیلی از کشورا به خصوص ایران در مقایسه با گوشت قرمز بسیار پایینه طوری که بچه های نسل جدید میلی واسه مصرف حبوبات ندارن و فقط فست فودا رو قبول دارن.

عبدالهی به مقایسه ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم گوشت و حبوبات اشاره و گفت: ۱۰۰ گرم گوشت قرمز شامل ۲۷۰کیلو کالری انرژی، ۱۸ گرم چربی، ۷ گرم اسید چرب اشباع، ۸۰ میلی گرم کلسترول، صفر درصد فیبر و ۲.۳ میلی گرم آهنه اگه در ۱۰۰ گرم حبوبات ۱۳۰ کیلو کالری انرژی، ۸ گرم فیبر و ۲.۹ میلی گرم آهن هست.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه باید در خانوارای ایرونی این عقیده شکل بگیره که پروتئین گیاهی سالم تره، گفت: مصرف حبوبات به همراه غلات از نظر تأمین پروتئین مانند گوشته هم اینکه حبوبات منبع مناسبی از اسید فولیکه که مصرف اون در بارداری در بروز مشکلات مادرزادی لوله عصبی در نوزادان پیشگیری می کنه.

ایشون خاطر نشون کرد: باید خونواده ها به خصوص مادران خونواده که نقش زیادی در فرهنگ سازی افراد خونواده دارن پخت و مصرف حبوبات رو در برنامه غذایی روزانه خونواده زیاد کنن.

سلامانه

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *